Gödöllői Röplabda Club

új erőt köszönthetünk

#általánoshír 2021.09.30

Sándor István személyében bővült a Gödöllői Röplabda Club utánpótlás edzői stábja.

 

István nem új nálunk, hiszen már tavaly segítőként dolgozott a mini korosztályban.

A szakembernek komoly játékos múltja van, hiszen játszott a TF, az OSC és a Dabas csapataiban is (utóbbi együttesben Szabados István csapattársa volt), majd gyermekei születése után ideje szűkében egyre kevesebbet tudott edzésre járni, volt olyan időszak, amikor fel is függesztette aktív pályafutását. Pár év után a Budapest bajnokságban láthattuk újra. Két lánya jelenleg a GRC színeiben pallérozódik, és így jött az ötlet, hogy először segítőként, idéntől pedig up edzőként is tagja lett a klubnak. Emellett pedig fiú csapatunknak is oszlopos tagja.

Sándor István: - Nagyobbik lányom két éve, a kisebbik tavaly kezdett röplabdázni a klubban.

Mivel úgyis hoztam őket Gödöllőre, megkérdeztem Oszit, lejöhetnék-e hozzájuk mozogni, mert a covid miatt az előző csapatom edzései elmaradtak.

Néhány tréniggel később aztán megegyeztünk, hogy a lányok után én is csatlakozom a GRC-hez. Így lettem a klub tagja - játékosként.

Pár héttel később, az edzésem után a nagyobbik lányomra vártam a teremben, néztem az ő edzésüket, amikor Kristóf megkérdezte, lenne-e kedvem segíteni neki... Volt. ????

A tavalyi "próba félév" annyi pozitív élményt adott a lányokkal az edzéseken és a meccseken, hogy amikor felvetődött, az idei évtől hivatalos formában vegyek részt az edzéseken, nagy örömmel mondtam igent.

Bízom benne, hogy a negyed százados játékos pályafutásom tapasztalataival tudom segíteni a fejlődésüket!