Gödöllői Röplabda Club

Újabb újoncot avattunk

#általánoshír 2021.12.01

A hétvégi Budaörs elleni győztes bajnokin bemutatkozhatott a felnőtt csapatban Pásztor Hanna, a GRC saját nevelésű játékosa.

 

Hanna kicsivel több, mint kilenc éve kezdett el röplabdázni Gödöllőn, először Horváth Kristóf egyengette útját, de Czímer Attila, Szabados István kezei alatt is dolgozott, jelenleg pedig Wirnhardt Oszkár az edzője.


Az idén érettségizett fiatal lány a következőket nyilatkozata honlapunknak: „Nagyon meglepett, mikor múlt héten kiderült, hogy én fogom segíteni a felnőtt csapatot a szombati mérkőzésen. Először eluralkodott rajtam egyfajta izgalom, hogy a lányok majd hogy fognak fogadni, illetve hogy helyt tudok-e majd állni. Nem gondoltam volna, hogy lehetőséget kapok a pályán megmutatni magam, de mikor Szalcsi hívott, hogy nyomás a pályára, még jobban elkezdtem izgulni, de a csapat nagyon támogató volt így kicsit könnyebben vettem az akadályokat.
2012-ben úgy döntöttem, hogy a különböző tánc fajták kipróbálása után inkább valami csapatsportra vágyom, ekkor jött az életembe a röplabda. Akkor még nem is sejtettem, hogy pont a 10. szezonomban fogok először pályára lépni NB I-es mérkőzésen.”