Gödöllői Röplabda Club

Utánpótlás Hírek

#általánoshír 2013.09.17

Javában zajlik utánpótlás csapataink felkészülése a 2013-2014-es szezonra.

 

Indul a mandula!

Habár az Eötvös Kupás szerepléssel már elkezdte félig-meddig a szezont az utánpótlásunk, talán valódi évkezdetnek a hétvégi Vihar Levente Emléktorna tekinthető. A Vasas által rendezett nemzetközi tornán a serdülő csapatunkkal vettünk részt és 8 csapatból az 5. helyen végeztünk. Először a Léva együttesétől szenvedtünk 3:0-ás vereséget, majd a csoport leggyengébb csapata ellen is buktunk egy játszmát, így 2:1-es sikerünk nem ért túl sokat. De volt még remény, ám a Vasas elleni 3:0 arányú győzelmet nem tudtuk elérni, így nem jutottunk a legjobb 4 közé. A második nap hajnalán (reggel 8-kor!) az UK Bratislava serdülőit vertük fegyelmezett játékkal 2:0-ra, így egy lengyel és egy olasz csapat előtt ötödikként "futottunk be".

Sok tapasztalatot szereztünk, és az alakuló csapatunkra rengeteg feladat vár még, hogy elérje célját az év végére, ami nem más, mint az országos döntőbe jutás!

Szeptember 21-én a Török Ignác Gimnázium felújított tornatermének avatására, és a Lencsés Rezső Emléktornára kerül sor, ahol 3 csapattal lépünk parkettre. Bemutatkozik a junior és az U18-as csapatunk is a serdülők mellett. A negyedik csapat a Jászberényi RK junior együttese lesz. A torna 9 órakor kezdődik és kb. délután 2 órára jöjjenek, akiket az eredményhirdetés érdekel.

Egy héttel később pedig kezdetét veszi a pontvadászat az NB II-es bajnokságban is, ahol a junior és serdülő csapatunk is érdekelt, hisz a felnőttek idén is a MEVZA Ligában indulnak. Az első ellenfelünk a Hajdúböszörmény együttese lesz, a mérkőzés 28-án 16 órakor kezdődik a Törökben!

szerző: Szabados István

XV. Vihar Levente emléktorna eredményei:

5. helyért:

TEVA-Gödöllői RC - Slávia Bratislava (szlovák): 2-0 (16,13)

7. helyért:

MOS Chrzanów (lengyel)- Pallavolo Ariano (olasz): 2-0 (17,8)

Elődöntő:

Satu Mare - Vasas Óbuda: 2-0 (9,17)

Levice - Kecskeméti Sportiskola: 2-1 (23,-20,26)

3. helyért:

Kecskemét - Vasas: 2-0 (16,13)

Döntő:

Satu Mare (román) - Palas Levice: 3-0 (18,11,20)