Gödöllői Röplabda Club

Utánpótlás Hírek

#általánoshír 2013.10.20

10 taggal bővült a TEVA-Gödöllői RC fiú gyermek csapata.

 

Ugyanolyan mostoha körülmények között kezdtük meg az őszi szezon felkészülését, mint ahogy a tavaszit befejeztük. A Petőfi iskola tornatermének felújítása miatt már márciustól több helyen kellett a csapatnak edzeni. Sajnos a helyzet nem sokat változott, hiszen a Petőfi tornatermét a kosarasok uralják. Így csapatunk a saját tornatermünkben csak heti 2x1,5 órát tud edzeni, úgy hogy ebből az időből csak 2-szer fél órában lehetünk az egész teremben. Hosszú egyeztetések után sikerült az Erkel tornatermében kapni edzéslehetőséget és talán október második hetétől a Damjanich Iskola tornatermét használhatjuk 1 órában.

Ilyen körülmények között elég nehéz komoly munkát folytatni, de a lelkes csapat dacol minden szembeszéllel és keményen készül a bajnoki évadra.

Első felkészülési tornán meg is látszott ennek eredménye.

Székesfehérváron rendezték meg a Masita Rollsplit II. Fiú Gyermek Röplabda Tornát.

Csapatunk a hazai gárdát és a budapesti Runkil csapatát megelőzve a II. helyen végzett.

A győzelmet a Dunaújvárosi fiúk szerezték meg.

A mérkőzéseket látva megállapítható, hogy a fiúk tehetségesek, és ha végre meg tudjuk tartani a heti négy edzésünket, akkor jó eséllyel indulhatunk bármelyik hasonló korú csapat ellen. Bár ez edzésszám különbsége most sem látszott a Dunaújváros elleni meccsen; ők heti 8 edzésükkel is csak szoros 2:1 es győzelmet tudhattak magukénak.

Játszottak: Baki Bálint, Bordács Márton, Kovács Dávid, Nagy Zsombor, Vas Ákos, Wirnhardt Bence csk.

Bence csapata legjobbjaként különdíjat kapott.

Tíz nagyon lelkes és tehetséges taggal bővült csapatunk. Az újak felfrissülést hoztak és új lendületet adtak a régi játékosoknak. Új logót terveztek, szervezik az arculatváltást. Reméljük, hogy a kezdeti lelkesedés sokáig kitart és tartósan művelni fogják ezt a sportot.

A Gödöllői Sasok névsora:

Felső sor balról: Vas Ákos, Wirnhardt Bence csk., Baki Bálint, Wirnhardt Oszkár edző, Palicska Ádám, Szedmák Márton, Zsiborás András

Alsó sor balról: Kovács Dávid, Kovács Bálint, Meleg Marcell, Nagy Zsombor, Szabados Zsombor, Bordács Márton, Szekeres Bálint

A képről hiányoznak: Koós Ákos, Simonváros Zsombor, Tanács Richárd, Váczi Balázs, Volkov Krisztián, Kecskés Fábián

a cikk szerzője: Wirnhardt Oszkár