Gödöllői Röplabda Club

Utánpótlás Hírek

#általánoshír 2014.01.12

Az első helyen várja a tavaszi fordulókat gyermek csapatunk a Közép-Magyarországi Regionális Bajnokságban.

 

Szombaton a Közgáz SC Kinizsi utcai tornatermében lépett pályára gyermek csapatunk a Közép-Magyarországi Regionális Bajnokság harmadik tornáján, amelyen előzetesen a házigazdák két csapata, valamint a Budaörsi DSE várt lányainkra.

Utóbbi azonban – a november óta ismert időpont ellenére – nem jelent meg, így maradt a Közgáz „A” és „B” együttese. Gyermek csapatunk közel egy hónapja nem játszott mérkőzést, így – főleg a közelgő győri OGYB torna tudatában – nagyon hasznosnak ígérkezett mindkét összecsapás.

A hazaiak erősebb hatosa ellen ez el is mondható még, hiszen ugyan magabiztosan nyertek lányaink, azonban mindenképpen küzdelmes mérkőzést játszottak. A Közgáz „B” ellen viszont csak egy pozitívumot lehet kiemelni: mindenkinek sok játéklehetőség jutott. Sajnos ellenfelünk még igencsak az út elején jár, így javarészt a nyitásokról szólt a lejátszott három játszma.

A csapat ezek után hat 3:0-as győzelemmel és egy 3:1- es vereséggel – a Göd ellen az első tornán – továbbra is vezeti a bajnokságot.

A csapat tagjai: Tóth Bagi Réka, Kiss Fanni, Rausch Blanka, Dóra Dominika, Tóth Szandra, Kovács Anita, Zeller Kinga, Rózsahegyi Krisztina, Csengeri Gréta, Scelsa Elisa.

Edző: Horváth Kristóf

A cikket írta: Horváth Kristóf