Gödöllői Röplabda Club

Vendéggyőzelem

#általánoshír 2022.02.19

 

A nehéz körülmények ellenére küzdésből jelesre vizsgázott a gödöllői hölgykoszorú

 

A légiósait nélkülöző GRC a múlt héten tabella élére ugró TFSE gárdáját fogadta a monori sportcsarnokban. A mérkőzésen ugyan vendéggyőzelem született, de csapatunknak nagy taps jár, hiszen a felforgatott felállásban is nagyot küzdött, fiatal saját nevelésű játékosaink is remekül szálltak be a játékba.

 

NB I. Liga, alapszakasz, 12. forduló:

Gödöllői RC – TFSE 1:3 (-18, -15, 21, -22)

Monor, 80 néző.

V: Szabó Péter, Varjasi Melinda.

GRC: Monteiro, Császár 23, Kovács E. 9, Boros 6, Ratkai 16, Máthé-Barabássy 6. Csere: Maurer, Szerencsés (liberók), Barta, Sorompó, Mikus 3, Timár 1, Bútor, Pásztor. Vezetőedző: Szalay Attila. Másodedző: Wirnhardt Bence. Masszőr: Árpás Géza.
TFSE: Poór 3, Budaházy 7, Halla G. 18, Villányi 11, Nagy V. 12, Smits van Oyen 3. Csere: Boller (liberó), Benedek, Radomszki 5, Török, Kökény. Vezetőedző: Csépke Gábor.

Edzői értékelés
Szalay Attila:
– Nagyot küzdöttek a lányok, minden elismerésem az Övék! Külön kiemelném a 3. játékrészt, ahol felszabadultan tudtunk játszani. Valamint köszönöm az utánpótlásnak, hogy lelkes hozzáállással kisegítenek minket nehéz helyzetünkben. Gratulálok a TFSE csapatának a győzelemhez!
Csépke Gábor: – Ez is meg van! Nagyot küzdött mindkét csapat. A gödöllői szervák néha megzavartak minket, és néha fellazult a koncentrációnk. Gratulálok a Gödöllőnek, mert 2 kulcsjátékosa nélkül is nagyon jól játszottak. Igaz mi sem a legjobb előjelekkel vártuk a meccset. Köszönöm a lányoknak, úgy néz ki jó felé tartunk.

 

A Gödöllői RC 28 ponttal, 32:10-es szett- és 974:726-os pontaránnyal a harmadik helyen áll az alapszakasz-tabellán.
Jövő szombaton ismét hazai pályán láthatjuk szeretett csapatunkat egy újabb rangadón a MÁV-Előre ellen.