Hajós Alíz Gödöllőn - hivatalos!
2020.12.20. 06:12Ütőposzton erősített a Gödöllői RC szezon közben. Az igazolás égető volt, mivel szélső poszton nem sok variációs lehetősége volt a szakmai stábnak. Legalábbis eddig....


Az UTE nevelésű játékos megfordult a Vasasnál és az MTK-ban is.


Egyik legkedvesebb emléke az UTE-val 2019-ben megszerzett junior bajnoki cím (a döntőben a Gödöllői RC ellen nyert a lila-fehér csapat öt játszmában). Tavaly szerepelt a BL-ben és kupagyőztes lett a Vasassal.
Emellett homokon is otthonosan érzi magát, 2018-ban Faragó Anna oldalán U22-es országos bajnok lett. A családban nem idegen a sportág, hiszen testvére, Hajós Artúr kétszeres ob-bajnok strandröplabdázó, valamint a férfi NB I-ben szereplő Kistext másodedzője.

Alíz érkezésével mindenképpen erősödik a csapat, mind védekezésben, mind támadásban nagy hasznát fogja venni Szalay Attila vezetőedző. Sajnos az elhalasztott mérkőzéseken még nem játszhat.


A fiatal játékos örömmel nyilatkozott honlapunknak:
- Nagy élmény, hogy itt lehetek Gödöllőn. Ezt a szezont nem teljesen így terveztem, nem várt események sorozata hozta, hogy ide kerültem, de nagyon örülük ennek a végkifejlettnek. Már túl vagyok pár edzésen, azt gondolom, hogy ez egy jó lehetőség nekem. Igyekszem a csapat hasznára lenni, a lányok nagy részét már évek óta ismerem, volt, akivel játszottam is együtt korábban. Remélem a bajnokság hátralévő része sikeres lesz közösen.


ADÓ 1 százalék!
TÁMOGATÓINKEGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK