Serdülő hírek
2021.02.14. 20:02Kaposváron lépett pályára vasárnap U17-es együttesünk. A mérleg egy győzelem, egy vereség.


Korán keltek a lányok, hiszen már 10-kor pályán voltak Kaposváron. Sajnos előre tudtuk, hogy nehéz nap lesz, hiszen a hosszú utazást követően egymásután kellett két mérkőzést lejátszania pihenő nélkül U17-es együttesünknek.


Szalayné Sebők Éva (U17) OSB I. osztály, középszakasz - Kaposvár:

RÖAK-Kaposvár ‘A’ – Gödöllői RC 2:3 (14, 24, -11, -12, -12)
Gödöllői RC – Szegedi RSE Narancs 0:3 (-22, -23, -19)


Herczeg Gyöngyi
(vezetőedző): - A váratlan, hosszú buszozás után 1,5 szett kellett, hogy a lányok magukhoz térjenek a korai kelés és az ellenfél testi fölénye okozta sokkból. A második szettben javult a játék, de túl nagy hátrányt kellett ledolgozni, így 0:2-ről "kezdtük" a meccset. A harmadik szettől fegyelmezett játékkal hoztunk 3 szettet, így megfordítottuk a mérkőzést. Mivel 20 perc pihenő után már ismét a pályán voltak a lányok, így kis túlzással mondhatjuk, hogy már az első meccsen elvesztettük a másodikat... Ami bosszantó, hogy sokkal jobb játékkal szenvedtünk most 3:0-s vereséget, mint nemrég az alapszakaszban 3:2-eset... Kevesebb jelenjen meg.


GRC:
BÚTOR ANNA - CZIRÁKI LUCA - DIOS LARA - GYEBNÁR FANNI - HORVÁTH VIRÁG - KRISTÓF DÓRA - LACZKÓ BARBARA - LIGÁRT ANNA - LUKÁCS BERTA - MÁTHÉ-BARABÁSSY KATA - NAGY ZORKA - PÁSZTOR KATA - TIMÁR LEILA - VAS VANDA.
Vezetőedző: Herczeg Gyöngyi
ADÓ 1 százalék!
TÁMOGATÓINKEGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK