Mini bronz
2021.02.15. 15:02Horváth Kristóf tanítványai Békéscsabán adtak számot tudásukról.
középen a különdíjas Miháli Nóra

Az október 23-i első forduló után került sor az U13-as bajnokság folytatására. Első számú mini csapatunknak ezúttal Békéscsabán kellett pályára lépnie, ahol rögtön az a Nyíregyháza várt rá, amellyel az első körben is farkasszemet nézett. Az akkori 0:3 után ezúttal egy küzdelmes, döntő szettes vereség lett a vége. Ezután a házigazdák következtek, akik ellen sajnos játszmát sem sikerült nyernie a gödöllői lányoknak. A záró mérkőzésen többnyire az addig kevesebb lehetőséget kapó játékosok jutottak szerephez, akik egy nagyon sima és egy szoros játszmában szerezték meg a győzelmet és ezzel a harmadik helyet. Folytatás egy hónap múlva!


Eredmények:
Gödöllői RC – Nyíregyháza SC 1:2 (62:65)
Gödöllői RC – Linamar-BRSE 0:2 (33:50)
Gödöllői RC – Szegedi RSE 2:0 (50:34)


Végeredmény:

1. Linamar-BRSE
2. Nyíregyházi SC
3. Gödöllői RC

4. Szegedi RSE


GRC U13:
Berki Dorina - Bosch Rebeka - Centeri Anna - Miháli Nóra (csk.) - Sass Lilla - Szalay Szonja - Szatlóczki Márta - Szatmári Csenge - Telek Nóra - Vas Tamara.

GRC Különdíjas:
Miháli Nóra

Horváth Kristóf (vezetőedző): a két hónapos kihagyás ellenére úgy érzem, játékban sokat fejlődtünk. Néhány alkalmat kivéve fegyelmezetten védekeztek a lányok és önbizalomtól duzzadva támadtak. Sajnos azonban hullámzóan nyitottunk és a ki nem kényszerített hibákat is csökkentenünk kell. Ha ez sikerül, legyőzhetünk topcsapatokat is.
ADÓ 1 százalék!
TÁMOGATÓINKEGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK