Győzelem zárásként
2021.03.06. 21:03A Gödöllő öt játszmás meccsen visszavágott a Budaörsnek a két hete elszenvedett vereségért.


NB I. Liga, alapszakasz, 14. forduló:
Gödöllői RC – Budaörsi DSE 3:2 (23, 12, –17, –17, 9)

Tungsram csarnok.
V: Szarka, Sík.

GRC: Kökény P. 17, Ince 3, Misonova 10, Ratkai 13, Kovács E. 11, Tóth-Bagi 4. Cserék: Maurer, Ferentzi (liberók), Bajnóczi 4, Sorompó 1, Hajós 1, Saáry 1. Vezetőedző: Szalay Attila. Másodedző: Wirnhardt Bence. Masszőr: Árpás Géza.
BDSE: Horváth P. 7, Orosz 7, Martinez 3, Sziládi 23, Szabó L. 12, Pisák F. 3. Cserék: Berkó V., Futsek (liberók), Vincze 4, Herendy 3, Merza 2. Vezetőedző: Fésüs Irén.


A bajnoki idény kezdetén sokan voksoltak volna arra, hogy a Gödöllő és alapszakaszbeli utolsó riválisa, a Budaörsi DSE kiélezett küzdelmet vív majd egymással, hogy melyik formáció kerüljön be a felsőházi rájátszásba. Az élet, pontosabban az eddigi eredmények azonban úgy hozták, hogy tét nélküli, edzőmeccs jellegű ütközeten találkoztak a felek, miután a hazaiak egy héttel korábban biztosították helyüket a legjobb három között, a budaörsieknek pedig erre már nem maradt esélyük. Ennek ellenére parázs hangulatú mérkőzésen vagyunk túl, hiszen mindkét csapat úgy vágott neki a találkozónak, hogy győzelemmel szeretett volna ráfordulni az rájátszásra. És a rangadó nem hazudtolta meg önmagát, hiszen csak döntő szettben sikerült győznie a gödöllői hölgykoszorúnak.

A végleges helyezésünk a vasárnapi MÁV Előre–TFSE mérkőzésen dőlt el, amit a fővárosiak nyertek 3:2-re, így az alapszakaszt a harmadik helyen zártuk.
A következő megmérettetés jövő pénteken és vasárnap lesz a Tungsram csarnokban. További részletek hamarosan.


Szalay Attila: – Egy elég küzdelmes győzelemmel sikerült lezárnunk az alapszakaszt. Várjuk a folytatást. Sok sikert kívánunk a Budaörsnek a rájátszásban!


(fotó: Werkman Viktória)


ADÓ 1 százalék!
TÁMOGATÓINKEGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK