Ma rajtol a playoff
2021.03.19. 05:03Szalay Attila vezetőedző gondolatait, érzéseit osztotta meg honlapunknak a rájátszás előtt.
Ma 19 órakor a TFSE ellen lépünk pályára

Indul a női NB I. Liga felsőház rájátszása. A gödöllői hölgykoszorú mellett a MÁV Előre és a TFSE együttesei érdekeltek.

Tehát az igazi küzdelem csak most kezdődik, a rájátszásban mindenki egyenlő esélyekkel indul, hiszen az alapszakaszból nem visz tovább senki pontot.

Sok újat már nem tudnak mutatni egymásnak a csapatok a bajnokság ezen szakaszában, hiszen a legapróbb részletekig kielemezték már egymás játékát, a napi forma, valamint a mentális erő és némi szerencse fogja eldönteni a találkozók sorsát.


Szalay Attila vezetőedző az esélyekről nyilatkozott honlapunknak:
„Az éves célkitűzést már teljesítette a csapat, ezért felszabadult játékot várok a lányoktól. Ettől függetlenül nem tétnélküli mérkőzések várnak ránk, remélem nem tesz ez minket majd görcsössé. Jól halad a felkészülés, játékosaim jó formában vannak, az edzések hangulatára nem lehet panasz, mindenki a maximumot nyújtja, egy CSAPATKÉNT állunk oda a rájátszásra. Bízom benne, hogy ezt a küzdést, valamint hozzáállást a meccseken sikerül győzelmekre váltani.”


Az Alapszakaszban 1-3. helyen végzett csapatok mindegyike rendez egy 3-mérkőzéses tornát. A rendezvények háromnaposak, minden nap egy mérkőzés kerül lebonyolításra.
Az elsőt a Gödöllői Röplabda Club rendezi a Tungsram csarnokban péntektől vasárnapig zárt kapuk mögött.

2021. március 19. péntek, 19 óra

Gödöllői RC – TFSE
2021. március 20. szombat, 19 óra
TFSE – MÁV ELŐRE Bericap
2021. március 21. vasárnap, 19 óra
Gödöllői RC – MÁV ELŐRE Bericap
ADÓ 1 százalék!
TÁMOGATÓINKEGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK