Drámai siker
2021.03.19. 21:03Az idei bajnoki szezonban harmadszor is az ötödik szettben nyert a Gödöllő a TFSE ellen.
Nagyot dobbant a gödöllői szív ismét

NB I. Liga, rájátszás, Extraliga kvalifikáló kör, 1. forduló:
Gödöllői RC – TFSE 3:2 (–26, –23, 20, 18, 16)

Budapest, Tungsram csarnok.
V: Varjasi Melinda, Vári Péter.

GRC: Tóth-Bagi 3, Kökény P. 21, Kovács E. 9, Misonova 20, Ratkai 15, Ince 13. Cserék: Maurer, Faragó (liberók), Hajós, Sorompó, Saáry 3, Bajnóczi 2. Vezetőedző: Szalay Attila. Másodedző: Wirnhardt Bence. Masszőrterapeuta: Árpás Géza.
TFSE: Kökény N. 1, Radomszki 26, Czakó 6, Halla G. 20, Villányi 10, Budaházy 6. Csere: Boller (liberó), Kreisz, Kriegel 2. Vezetőedző: Csépke Gábor.


Szalay Attila: – Nem csak a játékosok, hanem én is túlizgultam az első két játszmát, így nem tudtunk eléggé koncentrálni. Amint sikerült lenyugodnunk, kezdtek megjelenni a játékunkban azok az elemek, amiket sokat gyakoroltunk.
Csépke Gábor: – Gratulálok a Gödöllőnek, ez egy végletekig kiélezett küzdelem volt! A pálya széléről edzőként és minden bizonnyal játékosként is igazi öröm volt a mai mérkőzés, pláne egy olyan nehéz napot követően, mint a mai. Annak tudatában még egy 3:2-es vereség is megszépül, amikor pár órával a meccs előtt tudja meg a csapat, hogy két játékosát is hirtelen mellőznie kell. Büszke vagyok a lányokra!


A Gödöllő és a TFSE összecsapásával megkezdődött a női NB I felfőházának rájátszása. A két gárda összecsapását az alapszakaszban mindkétszer a Gödöllő nyerte 3:2-re, s nem alakult másképpen a harmadik összecsapásukkor sem. A TFSE szombaton a MÁV Előrével találkozik, vasárnap pedig a GRC és a MÁV Előre mérkőzik meg egymással.

Szombat délután 16 órakor Szalay Attila vezetőedző tart egy laza átmozgató edzést, utána pedig a lányok videós elemzés során próbálnak minél jobban felkészülni taktikailag a fehérvári együttesből.


ADÓ 1 százalék!
TÁMOGATÓINKEGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK