Mini hírek
2021.03.22. 09:03Szombaton U13-as csapataink adtak számot tudásukról.


ŐRYNÉ MERŐ NÓRA U13 ORSZÁGOS MINI BAJNOKSÁG I. osztály, 3. forduló - Leányfalu

GRC – Dunakanyar 2:1
GRC – Jászberény 2:0
Szombathely – GRC 2:0

GRC: Szalay Szonja, Bosch Rebeka, Centeri Anna, Szatmári Csenge, Berki Dorina, Szatlóczki Márta, Sass Lilla, Vas Tamara.

Tompa Brigitta (vezetőedző): - Nagyon jó hangulatú versenyen vagyunk túl. A lányok felszabadultan játszottak. Sajnos az aranyról éppen lecsúsztunk, de nagyon örültünk az ezüstéremnek is. Ezek az élmények sokat jelentenek a csapat számára ebben a kritikus időszakban.

Különdíj: Szalay SzonjaŐRYNÉ MERŐ NÓRA U13 ORSZÁGOS MINI BAJNOKSÁG II. osztály, 3. forduló - Nyíregyháza

Második számú mini korosztályos csapatunk szombaton Nyíregyházára utazott, ahol a házigazdák 'C' és a Szolnoki Sportcentrum 'B' gárdája várt rá a hétvégi szereplést lemondó Budaörsi DSE hiányában. Lányaink mindkét ellenfelükön magabiztos játékkal kerekedtek felül és három fordulót követően két első- és egy harmadik helyezéssel állnak.

EREDMÉNYEK
Gödöllői RC 'B' – Szolnoki Sportcentrum 'B' 3:0 (75:35)
Gödöllői RC 'B' – Nyíregyházi Sportcentrum 'C' 3:0 (75:50)

GRC 'B': Baráth Réka - Csécsei Szofi (csk.) - Dezső Szendile - Dezső Zille - Kerekes Viktória - Mihály Boglárka - Németh Bianka Sándor Tamara.

GRC különdíjas: Kerekes Viktória

Horváth Kristóf (vezetőedző): - Gratulálok a gyerekeknek a magabiztos győzelmekhez és ahhoz, hogy voltak nagyon szép megmozdulásaik! Két forduló van hátra, talán kezdhetünk bizakodni, hogy eljuthatunk valameddig.


Gödöllői RC 'B'

ADÓ 1 százalék!
TÁMOGATÓINKEGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK