Ismét döntő játszma döntött
2021.04.03. 01:04Sokan már fogadást kötöttek a negyedik TFSE–Gödöllő mérkőzés előtt, hogy a két csapat ezúttal is ötszettes mérkőzést játszik-e.


Nos, azok nyertek, akik az igenre fogadtak, igaz viszont, hogy az előző három meccsel ellentétben most a TFSE hazai pályán nem ismert kegyelmet a döntő játszmában, s így jobb pontarányának köszönhetően (pontban és szettarányban is teljesen ugyanúgy áll a két csapat) a tabella élére ugrottak. A gödöllőiek holnap az alapszakaszgyőztes fehérváriak ellen javíthatnak.

NB I. Liga, rájátszás, Extraliga kvalifikáló kör, 3. forduló:
TFSE – Gödöllői RC 3:2 (–18, 16, 22, –22, 5)

Budapest, Győri út.
V: Halász Tibor, Szabó Péter.

TFSE: Kökény N. 3, Radomszki 21, Czakó 9, Halla G. 23, Villányi 5, Budaházy 9. Csere: Boller (liberó), Poór. Vezetőedző: Csépke Gábor
GRC: Kovács E. 8, Tóth-Bagi 1, Kökény P. 22, Ince 4, Misonova 8, Ratkai 25. Csere: Maurer (liberó), Hajós, Sorompó, Saáry. Vezetőedző: Szalay Attila. Másodedző: Wirnhardt Bence. Masszőr: Árpás Géza.


Csépke Gábor: – Hááát! Úgy néz ki nem tudunk ennél rövidebb meccset játszani a Gödöllővel. Az elején dekoncentráltak voltunk. De szépen összekaptuk magunkat. Jól összeállt a blokkunk és a védekezésünk is. A negyedik szettben a fogadásban volt egy mélypontunk, amin nem sikerült időben túl lendülni. De az ötödik szettben ellentmondást nem tűrően játszottunk. Vasárnap folytatás a fehérváriak ellen.
Szalay Attila: – Az első játszma után túl sok ki nem kényszerített hibát vétettünk. Amikor ezek számát vissza tudtuk szorítani, volt esélyünk a játékban maradásra. Gratulálok a TF-nek a győzelemhez!


A Gödöllői RC csapata 6 ponttal, 8-5-ös szett- és 286-278-as pontaránnyal a 2. helyen áll a rájátszás minitabelláján.

(fotó: Árpás Géza)ADÓ 1 százalék!
TÁMOGATÓINKEGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK