OGYB III. osztály
2021.04.27. 18:04A kizárólag U13-as játékosokból álló, Gödöllői RC ‘C’ névre keresztelt csapatunk szombaton...


A kizárólag U13-as játékosokból álló, Gödöllői RC ‘C’ névre keresztelt csapatunk szombaton, a szezon során ötödször nézett farkasszemet a debreceni Eötvös DSE U15-ös gárdájával. Az alapszakasz még a hajdúságiak sima sikerével indult, majd háromszor gödöllői győzelem következett, ebből kettő ötszettes. Ezúttal Derecskén csaptak össze a felek és úgy indult a találkozó, hogy ezúttal is lányaink örülhetnek, hiszen 2:0-ás előnyre tettek szert. Telek Nóra bokasérülésével azonban "új mérkőzés" kezdődött , aminek a végét a hazaiak birták jobban.


A visszavágót egy hónap múlva Kazincbarcikán - a VRC Kazincbarcika karantén miatt nem vett részt a derecskei fordulóban - rendezik.

GRC ‘C’: Centeri Anna - Csécsei Szofi (csapatkapitány) - Dezső Szendile - Kerekes Viktória - Németh Bianka - Sándor Tamara - Sass Lilla - Szabó Lili - Telek Nóra - Vasvári Fruzsina.

Horváth Kristóf (edző): - A vereség ellenére dicséretet érdemel a csapat, mert az első két szettben eddigi "nagypályás pályafutásuk" legszebb és legmagabiztosabb játékát nyújtotta. Telek Nóri elvesztése azonban érzékenyen érintett bennünket. Egy hónap múlva, a visszavágón azonban ismét velünk lesz!
TÁMOGATÓINKEGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK