Gödöllői Röplabda Club

Kriegel Zsófia Jászberényben folytatja

#általánoshír 2014.05.29

A szélső ütő négy év után elhagyja városunk csapatát, és a röplabdát Deme Gábor együttesében folytatja - hivatalos!

 

A szolnoki születésű lány 18 évesen került a TEVA-Gödöllői RC együtteséhez.

Vele beszélgettünk:

- 4 év után távozol tőlünk, milyen érzés volt itt játszani?

- Örültem, hogy itt játszhattam. A csapattarsaim már az első évtől nem csak csapattársak voltak számomra, hanem jó barátok, lakótársak és támaszok is. Ők fognak a legjobban hiányozni, egyelőre még nehéz elképzelnem, hogy nélkülük fogok élni, röpizni, de attól nem félek, hogy nem fogjuk tartani a kapcsolatot.

- Mi a legkedvesebb emléked az itt eltöltött időszak alatt?

- Egy legkedvesebb emléket nem tudok kiemelni, négy év alatt rengeteg élménnyel gazdagodtam. Az egyik legjobb élményem még az első évben történt, amikor együtt jatszhattam életem első magyar kupa döntőjében a két nővéremmel. De Gödöllőn találtam meg a páromat is és úgy érzem, több életreszóló barátságom is született az itt töltött évek során

- Mik a terveid Jászberényben?

- Egyetlen fő célom van a következő szezonra, és az nem más, mint a játék. Szeretnék minnél többet játszani, ezáltal meccsrutint szerezni és fejlődni.

- Üzennél valamit a csapatnak, a szurkolóknak?

- Amit még hozzátennék, hogy sok sikert kívánok a csapatnak és köszönöm ezt a négy évet, rengeteg tapasztalatot, élményt és barátot köszönhetek Gödöllőnek, biztos vagyok benne,hogy szép emlékekkel fogok visszagondolni erre az időszakra.

Sok sikert kívánunk a Kriegel Zsófia további pályafutásához.