Gödöllői Röplabda Club

Győzelem három szettben

#általánoshír 2022.05.01

Otthon nyert a Gödöllő, és továbbra is versenyben van az ezüstért.

 

Az Extraligába való feljutást érő első hely sorsa ugyan már eldőlt a női röplabda NB I-ben, a második pozíció azonban továbbra is nyílt, miután a címvédő Gödöllői RC győzelemmel zárta a hazai szereplését Monoron, a Budaörsi DSE-Emericus ellen. Az ezüstérem a május 7-i TFSE–Gödöllői mérkőzésen dől majd el: amennyiben a Pest megyeiek 3:0-ra győznek, úgy megelőzik riválisukat, 3:1-nél a pontarány dönt, minden más eredmény pedig a TFSE második helyét eredményezi.

 

Női röplabda NB I, felsőház:
Gödöllői RC – Budaörsi DSE-Emericus 3:0 (17, 18, 22)
Monor, 57
 néző. V: Adler, Ujházi.
GRC: Kovács E. 2, Boros 4, Ratkai 14, Mikus 1, Sánchez Pérez 18, Császár 11. Csere: Maurer, Szerencsés (liberók), Máthé-Barabássy, Sorompó. Vezetőedző: Szalay Attila.
BDSE: Pisák L. 1, Horváth P. 9, Hernády 4, Pisák F. 9, Jakab 3, Tátrai 1. Csere: Futsek, Ujvárosi (liberók), Darvas 1, Vincze 2, Horváth I. Vezetőedző: Ujvárosi Levente.


Edzői értékelés
Szalay Attila:
 – Nem a játék képének kell most örülnünk, hanem a győzelemnek. Viszont akkor lennék igazán elégedett, ha az edzéseken mutatott teljesítmény a mérkőzéseken is megmutatkozna. Köszönjük az up-játékosoknak, hogy ismét segítették a csapatot. Külön köszönet a Monor Városi Sportcsarnok vezetőségének és minden alkalmazottjának, hogy ebben a szezonban náluk edzhettünk és játszhattuk a hazai meccseinket.
Ujvárosi Levente: – Az előző összecsapások sokat kivettek belőlünk fejben. Reális eredmény született, még akkor is, ha a mérkőzés színvonala alacsony volt. A tét nélküli utolsó találkozón örömjátékkal szeretnénk zárni a szezont.

Az állás 5 forduló után: 1. MÁV Előre-Bericap 16 pont, 2. TFSE 11, 3. Gödöllői RC 8, 4. Budaörsi DSE-Emericus 1

 

(fotó: Árpás Géza)